Onze winkel

Kom gezellig langs

Kom langs in onze gezellige winkel in hartje steenbergen. Vijf dagen per week staan we voor u klaar met ons veelzijdige assortiment. Wist u dat er al sinds 1987 een Marskramer in Steenbergen is te vinden!

  • Vriendelijk en behulpzaam personeel
  • Whatsapp bestelservice
  • Kadobonnen
marskramer-steenbergen-winkelpand
Marskramer Steenbergen in 1987

0 Merken

0 dagen per week geopend

0 m2 winkelplezier

Ladiesnight

Kom jij ook gezellig samen met je moeder, zus of vriendinnen winkelen? Twee keer per jaar organiseren de winkeliers in het stadshart Steenbergen een gezellige avond.

Diverse winkels verrassen je op deze avond van 18.00 tot 21.30 uur met allerlei extra’s en aanbiedingen tijdens de altijd gezellige Ladies Night.

Kom jij ook langs voor de leuke instore aanbiedingen van Marskramer Steenbergen?

Ons Steenbergen

Een selectie van onze merken

Kadobonnen

Voor jong en oud is een Marskramer cadeaubon een leuk cadeau om te krijgen. Besteed hem bij ons of een van de andere Marskramer filialen in Nederland. Zo kan de jarige zelf iets uitzoeken.

Saldo checken

Mantelpas

Wist u dat u bij ons ook gebruik kunt maken van de mantelpas? Een speciale pas die verspreid wordt in de gemeente Steenbergen onder mantelzorgers. Deze waarderingspas is in samenwerking met lokale winkeliers en ondernemers als een persoonlijke blijk van waardering en een steuntje in de rug. Daarmee zeggen we: wij zien wat u doet voor uw naaste(n) en zijn daar erg blij mee!

VVV Cadeaukaart

U kunt bij ons ook betalen met uw VVV Cadeaukaart. Zo zit er in ons assortiment altijd wel iets tussen wat u kunt gebruiken, of leuk vind.

Saldo checken

Veelgestelde vragen

Accepteren jullie ook VVV cadeaubonnen?

Jazeker, u kunt deze bij ons aan de kassa gebruiken voor uw aankopen.

Doen jullie ook aan MVO?

Ja, wilt u hier meer van weten? Vraag het bij de kassa in de winkel.